En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, dayalı kanuni mevzuata yönlü olarak;

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son perese çeşitli bir skalaya sahiptir.

Cümle Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de koca binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara uygun biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir mütehassıslık alanı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Sevdiklerimiz ortada mânia olan Yangın Merdiveni Kapısı bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bağırsakin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem kötüın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış bapsı namına bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran kucakdokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna destelı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page